VYPRODÁNO: Seminář bezpečné stromy tentokrát na téma senescentních dřevin

KAPACITA SEMINÁŘE JE JIŽ VYČERPÁNA
Poznáte stárnoucí strom? Kdy začíná být strom pro své okolí nebezpečný? Jak stárnoucí strom vhodně ošetřit?

Nadace Partnerství a Arboristická akademie znovu spojili své síly a řeknou vám vše, co byste o stárnoucích stromech a péči o ně měli vědět. Jak je důležitý dendrologický průzkum u stárnoucích stromů, jak vnímat rizika starších stromů pokud se jedná o bezpečnost vašich občanů nebo jakou společenskou hodnotu mají staré stromy. V dopoledním bloku se od předních odborníků dozvíte  potřebné informace po teoretické stránce a v odpolední části po stránce praktické v Otevřené zahradě a v parku pod Špilberkem.

I poslední seminář z cyklu Bezpečné stromy v naší obci je podpořen z projektu Státního fondu životního prostředí. Seminář zatím není akreditovaný a je určen především pro zaměstnance obecních úřadů, místních samospráv, neziskových organizací, dále také pro odbornou veřejnost a studenty. V ceně je celodenní občerstvení včetně oběda přímo na místě.

Těšíme se podnětné prostředí.

Místo: Vzdělávací centrum Otevřená zahrada
Termín: 20. 11. 2018, od 9 do 16 hodin.
Cena: 550 Kč

Registraci a podrobný program najdete na tomto odkaze.