NOVÝ TERMÍN: Seminář bezpečné stromy tentokrát na téma senescentních dřevin

Pro velký zájem zařazujeme nový termín semináře na 5. 2. 2019 9.00—16.00 v Otevřené zahradě.
Poznáte stárnoucí strom? Kdy začíná být strom pro své okolí nebezpečný? Jak stárnoucí strom vhodně ošetřit?

Nadace Partnerství a Arboristická akademie znovu spojili své síly a řeknou vám vše, co byste o stárnoucích stromech a péči o ně měli vědět. Jak je důležitý dendrologický průzkum u stárnoucích stromů, jak vnímat rizika starších stromů pokud se jedná o bezpečnost vašich občanů nebo jakou společenskou hodnotu mají staré stromy. V dopoledním bloku se od předních odborníků dozvíte  potřebné informace po teoretické stránce a v odpolední části po stránce praktické v Otevřené zahradě a v parku pod Špilberkem.

I poslední seminář z cyklu Bezpečné stromy v naší obci je podpořen z projektu Státního fondu životního prostředí. Seminář zatím není akreditovaný a je určen především pro zaměstnance obecních úřadů, místních samospráv, neziskových organizací, dále také pro odbornou veřejnost a studenty. V ceně je celodenní občerstvení včetně oběda přímo na místě.

Těšíme se podnětné prostředí.

Místo: Vzdělávací centrum Otevřená zahrada
Termín: 5. 2. 2019 9.00—16.00
Cena: 550 Kč

Registraci a podrobný program najdete na tomto odkaze.