EKOFILM odstartuje koncertem na Moravském náměstí

Tradiční EKOFILM opening letos obstará v rytmu elektroswingu kapela Mydy Rabycad.
Otevírací večírek EKOFILMu bude letos ve stylu electroswingu! Ve středu 10. 10. 2018 od 18.30 odstartuje na Moravském náměstí 44. ročník nejstaršího evropského festivalu filmů o životním prostředí koncertem hudební skupiny Mydy Rabycad.

Jedna z nejtalentovanějších českých kapel současnosti, která významně překročila hranice České republiky, se chystá do Brna. Svým zábavným, chytlavým ale přitom propracovaným a inteligentním electropopem roztančí Moravské náměstí a naladí vás na další festivalový program.

Od 11. do 13. října na vás v kině Scala a v našem centru Otevřená zahrada čeká promítání pětadvaceti soutěžních filmů z celého světa, rozhodně nevynechejte čtvrteční přednášku největší hvězdy festivalu Setha Siegla, autora celosvětového bestselleru Budiž voda, diskuze prezidenta festivalu Ladislava Mika s předními environmentalisty i přehlídku nejzajímavějších ekotechnologií na náměstí Svobody.

Kompletní program EKOFILMu najdete na www.ekofilm.cz/program/