O kampaň Do práce na kole je nejen v Brně rekordní zájem. Bez auta vyrazí přes 3 000 lidí

Přes tři tisíce účastníků se letos zapojí do květnové kampaně Do práce na kole, kterou v Brně již poosmé pořádáme.

Tento rok opět zájem Brňanů narostl a do brněnských ulic vyjede o pětistovku účastníků více než loni. Brno je hned po Praze městem s nejvyšší účastí a celkově po Česku vyrazí každý den bez auta přes 19 000 zaměstnanců, čímž se překročí loňský počet soutěžících o 3 000.

Součástí registračního balíčku je i oficiální triko, které účastníci kampaně nosí. Co je ovšem další novinkou, je rozšíření portfolia tzv. “Akcí na triko”. Letos je to například zvýhodněný vstup do Divadla Husa na Provázku, dezert k obědovému menu zdarma v podniku 4 pokoje, speciální workshop základního cykloservisu v Bike Kitchen Brno, nebo zapůjčení koloběžky v obchodu Kolobky.cz na jeden den zdarma.

Na slavnostním vyhlášení 6. června v Otevřené zahradě Nadace Partnerství získá vylosovaný výherce se stoprocentní dojížďkou hlavní cenu – kolo od Cyklospecialit. Za měsíc v pedálech čekají týmy další ceny – vstupenky do vily Tugendhat od Muzea města Brna, poukazy na víkendový pobyt v zařízení Cyklisté vítáni, software Zoner Photo Studio, poukazy na Rekola či Autonapůl.

Více na www.dopracenakole.cz