Vlastimil Rieger I poradce pro zelené stavění
e-mail: vlastimil.rieger@nap.cz
tel.: (+420) 515 903 141 I mobil: (+420) 775 424 701

Zelená střecha roku opět otevírá své přihlášky. Letos s podporou Nadace Partnerství

Přihlaste svůj projekt do 6. ročníku Zelená střecha roku. K partnerům soutěže se letos přidala i Nadace Partnerství.
Odborná sekce Zelené střechy při Svazu zakládání a údržby zeleně vyhlašuje 6. ročník soutěže Zelená střecha roku.

Letošním partnerem soutěže se stala Nadace Partnerství. Ta si v roce 2018 a 2016 odnesla již dvě ocenění za druhé místo v soutěži za zelenou střechu na vlastní pasivní kancelářské budově a na venkovní kuchyni v areálu Otevřené zahrady. Vedle toho v soutěžní komisi letos nově zasedne expert na zelené stavění Nadace Partnerství Vlastimil Rieger.

Svou střechu přihlaste už nyní na www.zelenastrecharoku.cz

Důležité termíny Zelené střechy roku

Uzávěrka přihlášek do soutěže je 30. dubna 2019.

Přihlášená díla zhodnotí odborná porota koncem měsíce května 2019. Výsledky soutěže budou vyhlášeny 20. června 2019 u příležitosti odborné konference „Zelené střechy jako součást zelené infrastruktury sídel“ ve Světě techniky, Dolní oblast Vítkovice, Ostrava.

Proč se do soutěže zapojit

Cílem soutěže je nejenom upozornit na možnost ozeleňování střech, ale především ukázat, že v České republice je řada osvícených investorů, kteří na svých objektech chtějí zelené střechy, schopných projektantů, kteří je umí navrhnout a kvalitních firem, které umí zelené střechy vybudovat.

Cena veřejnosti

Novinkou letošního ročníku je hlasování veřejnosti, které se uskuteční na webové stránce www.zelenastrecharoku.cz. Hlasování bude zahájeno 15. května 2019 a ukončeno dne 15. června 2019.