Archiv: Vzdělávání

Kdo letos získá prestižní Cenu Josefa Vavrouška? Startují nominace.

13.2.2017 10:03:19

Ode dneška je možné nominovat adepty na držitele letošní Ceny Josefa Vavrouška. Znáte někoho ve svém okolí, kdo pro životní prostředí žije a dýchá? Nominujte ho!

Listopadová Živá místa představují odpovědné podnikatele

14.11.2016 13:22:16

„Udržitelný rozvoj je trvalá hodnota, je to nekonečno, je to budoucnost dalších generací,“ i to říká v rozhovoru Daniel Pitek, svéráz, ekolog, držitel Ceny Josefa Vavrouška a hlavně odpovědný podnikatel.

Vítězem 42. MFF EKOFILM je film o indickém ekologovi

17.10.2016 13:18:29

Celkovým vítězem 42. ročníku Mezinárodního filmového festivalu EKOFILM je indický dokument The Man Who Dwarfed the Mountains režisérů Ruchi Shrivastavy a Sumita Khanny. Film o nejvýznamnějším současném indickém ekologovi Chandim Prasadu Bhattovi získal jak cenu v soutěžní kategorii ENVIRO, tak také hlavní Cenu ministra životního prostředí.

MFF EKOFILM startuje

13.10.2016 9:07:13

Dvaačtyřicátý ročník mezinárodního filmového festivalu odstartoval středečním koncertem Dana Bárty & Illustratosphere. Na čtyřech místech v Brně na vás čekají desítky promítání i doprovodných pořadů.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...