Přijďte si užít jedinečnou atmosféru podzimní zahrady, tepla venkovních kamen a kulinářského umění François Bouilleta. Vlastnoručně si vyzkoušíte postup a odnesete si recepty na všechna připravovaná jídla. Společná práce bude završena společným stolováním. Vařit budeme ve venkovní kuchyni a čtyřchodové menu si vychutnáme v teple pasivního domu. K jídlu podáváme kvalitní vína z blízka. François hovoří česky tak dobře, že zvládá vysvětlit postup přípravy jídla a při tom sršet vtipem.

Předkrm: 
Tarte flambée, salade avec vinaigrette à la framboise 
Flambovaný koláč s míchaným salátem a malinovou zálivkou

Polévka: 
Soupe à l'oignon gratinée 
Francouzská cibulová polévka

Hlavní chod: 
Gigot d'agneau aux prunes, purée de pommes de terre et de potimarron 
Jehněčí kýta na švestkách s bramborovo-dýňovým pyré

Dezert: 
Poires belle Hélène 
Hruška krásná Helena

Vaříme z čerstvých lokálních surovin, a proto mohou v menu nastat drobné změny reagující na aktuální nabídku na trhu.

Cena: 1500 Kč (vč. DPH 21%)

Registrace předem nutná.