Pomozte nám obnovit duchovní místo pod Špilberkem

Plníme svůj slib a dobudováváme druhou část Otevřené zahrady v Brně. Nyní přišla řada i na původní duchovní místo zahrady. Pomozte nám s jeho obnovou.
V nově obnovované části areálu Otevřené zahrady pod Špilberkem - v tzv. Boromejské zahradě - již stojí králíkárny, včelí účely, jsou vybudované záhonky, venkovní pec a brzy bude připraveno i místo pro další domácí zvířata. Naším cílem je vybudovat tu městskou farmu, kde se budou moci městské děti naučit, jak se vlastně dostane jídlo z hlíny až na vidličku. Jedním s míst, která na svou obnovu ještě čekají, je stále ještě původní duchovní místo. A právě na jeho obnovu sbíráme finance prostřednictvím nového crowdfundingového portálu Darujsprávně.cz.

Rozhodli jsme se o podporu obnovy duchovního místa požádat veřejnost. Věříme, že pro mnoho Brňáků a nejen nich, hraje Špilberk a svahy kolem něj důležitou roli v jejich životech a k místu mají svůj vztah. Duchovní místo je krásný kout zahrady, který si zaslouží naši péči a který kolemjdoucím nabídne pod Špilberkem místo k zastavení, odpočinku i k rozjímání.

Prostřednictvím portálu Darujsprávně.cz, který provozuje Dórum dárců, chceme během zhruba měsíce a půl získat sedmdesát pět tisíc korun. Ty by měly stačit na obnovu vodního prvku s fontánkou, nákup a instalaci laviček a sadovu úpravu. Za finanční podporu pro vás máme připravené i malé odměny.