Prostory - praktická kniha o veřejných prostorech

Pro všechny, kteří se chystají veřejné prostory ve svých obcích měnit nebo nově vytvářet jsme vydali publikaci Prostory.
Najdete v ní přehledně popsané zásady a postupy, jak vytvářet veřejná prostranství - s přihlédnutím ke specificky českým podmínkám a našim dlouhodobým zkušenostem.

„Příručka je skvělým shrnutím mnoha let praktických zkušeností s tvorbou kvalitního veřejného prostoru u nás i ve světě. Postihuje nejnovější trendy uvažování o městě a především dává praktické návody, jak postupovat krok za krokem při realizaci vašeho vysněného projektu přímo ve vašem sousedství. Poutavá učebnice pro úplné začátečníky i pokročilé. První kniha svého druhu u nás, zohledňující specifické domácí podmínky a legislativu.“
Osamu Okamura, architekt, odborný garant časopisu ERA21

K zakoupení můžete využít náš e-shop, kde najdete také více informací a náhledy knihy. Možný je také osobní odběr v sídle Nadace Partnerství v Brně, po předchozí domluvě u Marie Římanové, marie.rimanova@nap.cz.