Za každého zákazníka, který se zaregistruje k odběru elektronických letáků, nám společnost MAKRO věnuje 20 korun na výsadbu stromů. O tom, kde se v roce 2016 stromy vysadily, jste rozhodli na konci června v internetovém hlasování. Do krajiny a obcí pak na podzim přibylo více než 350 nových stromů a keřů.

Podpořené výsadby v roce 2016:

• Osázení břehu medláneckého potoka - (výše grantu) 30 000 Kč; (příjemce) Statutární město Brno, městská část Brno-Medlánky; (kraj) Jihomoravský
  • Stromořadí kolem cyklostezky - Kravaře ve Slezsku - (výše grantu) 13 376 Kč; (příjemce) Sázíme stromy, z. ú.; (kraj) Moravskoslezský
  • Alej do Oupadu - (výše grantu) 26 808 Kč; (příjemce) obec Budiměřice; (kraj) Středočeský
  • Stromy pro Malvaňák - (výše grantu) 19 000 Kč; (příjemce) „Natvrdlí o.s.“; (kraj) Středočeský
  • Obnova lipové aleje k Černým lesům - (výše grantu) 30 000 Kč; (příjemce) město Brtnice; (kraj) Vysočina
  • Ovocné stromořadí k Olešskému rybníku II. - (výše grantu)18 915 Kč; (příjemce) Triangl Markvartice, z.s.; (kraj) Ústecký
  • Návrat zapomenutých ovocných stromů - (výše grantu) 13 440 Kč; (příjemce) Základní škola Františka Horenského, Boršice, příspěvková organizace; (kraj) Zlínský

Závěrečná zpráva za rok 2016 (pdf., 456 kB)